Suhteelliset ja absoluuttiset linkit

Hyperlinkkejä käytettäessä huomioidaan kaksi tekijää: asetetaanko hyperlinkit suhteellisiksi vai absoluuttisiksi tallennettaessa ja onko linkitetty tiedosto läsnä vai ei.

warning

Kun hiiren osoitinta pidetään hyperlinkin päällä, vihjeenä näkyy absoluuttinen viite, koska LibreOffice käyttää sisäisesti absoluuttisia polkunimiä. Koko polku ja osoite näkyvät vain, kun katsellaan HTML-viennin tulosta, ladattaessa HTML-tiedosto "Tekstinä" tai avattaessa se tekstimuokkaimella.