Objektien lisääminen galleriasta

Objekti lisätään asiakirjaan joko kopiona tai linkkinä. Kopio on riippumaton alkuperäisestä objektista. Alkuperäisen objektin muutokset eivät vaikuta kopioon mitenkään. Linkki säilyy alkuperäisestä objektista riippuvana. Alkuperäisen objektin muutokset näkyvät myös linkissä.

Objektin lisääminen kopiona

1. Avaa galleria napsauttaen Galleria-kuvaketta Oletuspalkissa tai valitsemalla Työkalut - Galleria.

2. Valitse teema.

3. Valitse objekti kertanapsautuksella.

4. Vedä objekti asiakirjaan tai avaa kohdevalikko kakkospainikkeen napsautuksella ja valitse Lisää ja Kopioi.

Objektin lisääminen linkkinä

1. Open the Gallery by clicking the Gallery icon on the Standard bar, or by choosing Insert - Media - Gallery.

2. Valitse teema.

3. Valitse objekti kertanapsautuksella.

4. Vedä objekti asiakirjaan painaen Vaihto+-näppäimiä tai avaa kohdevalikko kakkospainikkeen napsautuksella ja valitse Lisää ja Hyperlinkki.

Objektin lisääminen taustakuvana

1. Avaa galleria napsauttaen Galleria-kuvaketta Oletuspalkissa tai valitsemalla Työkalut - Galleria.

2. Valitse teema.

3. Valitse objekti kertanapsautuksella.

4. Avaa kohdevalikko ja valitse Lisää - Tausta - Sivu tai Kappale.

Objektin lisääminen pintakuviona (tekstuurina) toiseen objektiin

1. Avaa galleria napsauttaen Galleria-kuvaketta Oletuspalkissa tai valitsemalla Työkalut - Galleria.

2. Valitse teema.

3. Valitse objekti kertanapsautuksella.

4. Kopioi piirrosobjekti leikepöydälle, esimerkiksi painaen .