Ikkunoiden näyttäminen, kiinnittäminen ja piilottaminen

Eräät LibreOfficen ikkunat ovat kiinnittyviä eli telakoituvia, kuten rakenneselaimen ikkuna. Näitä ikkunoita voi siirtää, muuttaa niiden kokoa ja kiinnittää ne työtilan reunaan.

Ikkunoiden kiinnittäminen ja vapauttaminen

Ikkunan telakoimiseksi tehdään yksi seuraavista:

Näitä samoja menetelmiä voi käyttää myös kohdistetun kiinnittyvän ikkunan vapauttamisessa.

Kiinnittyvien ikkunoiden näyttäminen ja piilottaminen

Kuvake

Kiinnitetty ikkuna otetaan esille ja piilotetaan napsauttamalla telakoidun ikkunan reunan painiketta. Automaattinen piilotus -toiminto sallii piilotetun ikkunan tilapäisen esittämisen sen reunaa napsauttamalla. Kun asiakirjaa napsautetaan, kiinnitetty ikkuna kätkeytyy jälleen.

note

Työkalupalkkien ja ikkunoiden telakointi eli kiinnittäminen vetämällä ja pudottamalla riippuu järjestelmän ikkunointiohjelman asetuksista. Järjestelmä pitää asettaa esittämään koko ikkunan sisältö siirrettäessä, ei pelkästään esittämään ulkokehystä.