Asiakirjojen esittämisen ActiveX-ohjausobjekti Internet Explorerissa

Vain Windowsia koskien, kaikkia LibreOffice-asiakirjoja voidaan katsella Microsoft Internet Explorer -ikkunassa. ActiveX-ohjausobjekti asennetaan tarvittaessa LibreOfficen asennusohjelmalla.

ActiveX-ohjausobjektin asentaminen

1. Sulje LibreOffice ja pikakäynnistys.

2. Napsauta Käynnistä-painiketta Windows-tehtäväpalkissa. Valitse Asetukset.

3. In Settings, click Apps.

4. In the Apps & features list, click LibreOffice, then click Change.

5. Ohjatussa asennustoiminnossa valitaan Muuta.

6. Avaa Valinnaiset komponentit -rivi ja etsi ActiveX-ohjausobjekti -merkintä. Avaa kuvakkeen alavalikko ja valitse ominaisuuden asentaminen.

7. Napsauta Seuraava ja Asenna.

LibreOffice-asiakirjojen katselu

1. Selaa Internet Explorerilla WWW-sivulle, jolla on linkki LibreOffice Writerin asiakirjaan, esimerkiksi.

2. Napsautetaan linkkiä, jotta voidaan katsella asiakirjaa Internet Explorer -ikkunassa.

Linkkiä voi yhä napsauttaa kakkospainikkeella tiedoston tallentamiseksi kiintolevylle.

LibreOffice-asiakirjojen muokkaaminen

Internet Explorerin esittämässä kirjoitussuojatussa LibreOffice-asiakirjassa näkyy kokoelma työkalukuvakkeita.

1. Napsauta asiakirjan työkalupalkin Muokkaa tiedostoa -kuvaketta, jolloin asiakirjan kopion saadaan muokattavaksi LibreOffice-ikkunaan.

2. Muokkaa asiakirjan kopiota.