Suorita SQL-lause

Avataan valintaikkuna, jossa voidaan antaa tietokannan hallintaan SQL-komento.

Toiminnon käyttäminen:

In a database file window, choose Tools - SQL.

SQL-komentojen suorittaminen

Tässä valintaikkunassa voidaan antaa vain hallinnollisia komentoja, kuten GRANT, CREATE TABLE tai DROP TABLE, eikä suodatuskomentoja. Annettavissa olevat komennot riippuvat tietolähteestä. Esimerkiksi dBASE voi suorittaa vain osan tässä luetelluista SQL-komennoista.

Huomautus-kuvake

To run an SQL query for filtering data in the database, use the Query Design View.

Suoritettava lause

Annetaan suoritettava hallinnollinen SQL-komento.

Esimerkiksi "Bibliography"-tietolähteelle voidaan antaa seuraava SQL-komento:

SELECT "Address" FROM "biblio" "biblio"

Lisätietoja SQL-komennoista saa tietokannan dokumentaatiosta.

Edelliset lauseet

Luettelossa on aiemmin suoritetut SQL-komennot. Lauseen suorittamiseksi uudestaan napsautetaan komentoa ja sitten napsautetaan Suorita-painiketta.

Tila

Näytetään suoritetun SQL-lauseen tulokset virheineen.

Suorita

Suoritetaan Suoritettava lause -ruutuun syötetty komento.

Sulje

Suljetaan valintaikkuna.