Tietolähteet LibreOfficessa

Osoitekirjan valinta

LibreOffice-ohjelmistolle voidaan rekisteröidä erilaisia tietolähteitä. Tietokenttien sisällöt ovat sitten käytettävissä erilaisissa kentissä ja ohjausobjekteissa. Järjestelmän osoitekirja on eräs näistä tietolähteistä.

LibreOfficein mallit ja ohjatut toiminnot käyttävät osoitekirjan sisällölle tarkoitettuja kenttiä. Aktivoituina mallien yleiset kentät korvataan automaattisesti osoitekirjan tietolähteen kentillä.

Käytettävän osoitekirjan valitsemiseksi annetaan komento Tiedosto - Osoitekirjan lähde.

Tietolähteen avaaminen