Osoitteen tietolähde

Tällä ohjatulla toiminnolla rekisteröidään olemassa oleva osoitekirja LibreOffice-tietolähteeksi.

Toiminnon käyttäminen:

Menu File - Wizards - Address Data Source.

Sekä osoitetiedot että muut tietolähteet voidaan rekisteröidä LibreOfficessa koska tahansa:

Osoitekirjan rekisteröinti

Valitse ulkoisen osoitekirjan tyyppi:

Kaikki tyypit eivät ole käytössä kaikissa järjestelmissä.

Thunderbird

Vaihtoehto valitaan, jos käytössä jo on osoitekirja Thunderbirdissä tai Icedovessa.

KDE:n osoitekirja

Tämä vaihtoehto valitaan, jos jo käytetään KDE-osoitekirjaa.

macOS Address book

Select this option if you already use an address book in macOS Address book.

Evolution

Tämä vaihtoehto valitaan, jos käytössä jo on osoitekirja Evolutionissa.

Evolution (LDAP)

Vaihtoehto valitaan, jos käytössä jo on Evolution LDAP -osoitekirja.

Groupwise

Vaihtoehto valitaan, jos käytössä jo on osoitekirja Groupwisessä.

Muu ulkoinen tietolähde

Tämä vaihtoehto valitaan, kun halutaan rekisteröidä joku muu tietolähde LibreOffice-osoitekirjaksi.

Peruuta

Poistutaan ohjatusta toiminnosta ilman tehtyjen muutoksien käyttöönottoa.

Edellinen

Sallii edellisissä vaiheissa tehtyjen asetusten tarkastelun. Nykyiset asettelut säilyvät.

Seuraava

Säilytetään nykyiset asetukset ja siirrytään seuraavalle sivulle.

Luodaan

Muodostetaan yhteys tietolähteeseen ja suljetaan valintaikkuna.