Asiakirjamuunnin

Kopioidaan ja muunnetaan asiakirjoja LibreOfficen käyttämään OpenDocument XML -tiedostomuotoon.

Toiminnon käyttäminen:

Choose File - Wizards - Document Converter.

Ohjattu toiminto muuntaa asiakirjat Microsoft Word-, Excel- ja PowerPoint-muodoista. Lähdetiedostot vain luetaan, niitä ei muokata. Luotavat kohdetiedostot kirjoitetaan uuden tiedostopäätteen kera samaan tai uuteen kansioon.

Asiakirjamuuntimessa on seuraavat sivut:

Asiakirjamuunnin, sivu 1

Määritetään muunnettavien Microsoft Office -asiakirjojen tyyppi.

Asiakirjamuuntimen jatkosivut

Määritetään kullekin malli- ja asiakirjatyypille kansio, josta ne luetaan ja kansio, johon ne kirjoitetaan.

Asiakirjamuunnin, yhteenveto

Esitetään tiivistelmä, josta näkyy mitä muunnetaan, kun napsautetaan Muunna-painiketta.

Peruuta

Napsauttamalla Peruuta-painiketta suljetaan valintaikkuna tallentamatta tehtyjä muutoksia.

Edellinen

Sallii edellisissä vaiheissa tehtyjen asetusten tarkastelun. Nykyiset asettelut säilyvät.

Seuraava

Säilytetään nykyiset asetukset ja siirrytään seuraavalle sivulle.

Muunna

Kun siirrytään eteenpäin valintaikkunan sivuissa, tämän painikkeen nimi on Seuraava. Viimeisellä sivulla painikkeen nimi on Muunna. Muunnos tapahtuu Muunna-painiketta napsauttaen.