HTML-vienti - Sivu 5

Määritetään painiketyyli esityksen diojen selaamiseen.

Tämä sivu ei näy, jos valintaruutu Luo nimiösivu on valitsematta tai automaattinen tai WebCast-vienti on valittu.

Toiminnon käyttäminen:

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 5 of the wizard.

Valitse painiketyyli

Määritetään, käytetäänkö esityksessä navigointipainikkeita. Myös painikkeiden tyyli on valittavissa.

Vain teksti

Lisätään vain tekstihyperlinkkejä painikkeiden asemesta.

Kenttävalinta

Esitellään käytettävissä olevat painiketyylit. Painiketyyli valitaan napsauttamalla.