Ohjattu lomakkeen luonti - Valitse liitetyt kentät

Jos vaiheessa 2 valittiin manuaalinen kenttien valinta alilomakkeelle, tällä sivulla voidaan valita liitettävät kentät.

Toiminnon käyttäminen:

Napsauta kohdetta Luo lomake ohjatulla toiminnolla tietokannan tiedostoikkunassa.

1. liitettävä alilomakkeen kenttä

Valitaan alilomakkeen kenttä, joka liitetään päälomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

1. liitetty päälomakkeen kenttä

Valitaan päälomakkeen kenttä, joka liitetään alilomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

2. liitettävä alilomakkeen kenttä

Valitaan alilomakkeen kenttä, joka liitetään päälomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

2. liitetty päälomakkeen kenttä

Valitaan päälomakkeen kenttä, joka liitetään alilomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

3. liitettävä alilomakkeen kenttä

Valitaan alilomakkeen kenttä, joka liitetään päälomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

3. liitetty päälomakkeen kenttä

Valitaan päälomakkeen kenttä, joka liitetään alilomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

4. liitettävä alilomakkeen kenttä

Valitaan alilomakkeen kenttä, joka liitetään päälomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

4. liitetty päälomakkeen kenttä

Valitaan päälomakkeen kenttä, joka liitetään alilomakkeen kenttään, joka valitaan tämän valintaluettelon viereisessä valintaluettelossa.

Ohjattu lomakkeen luonti - Valitse lomakkeen syöttökenttien järjestys