Etsi - kokotekstihaku

LibreOffice-ohjeiden kokotekstihakutoiminto etsii ohjeasiakirjoista valinnaisen mÀÀrÀn vapaasti valittavia hakusanoja. TÀmÀ tapahtuu kirjoittamalla EtsittÀvÀ termi -tekstiruutuun yksi tai useampia sanoja.

EtsittÀvÀ termi -tekstiruutu pitÀÀ tallessa aiemmat hakusanat istunnon ajan. Aiemman haun toistaminen tapahtuu napsauttamalla kentÀn nuolipainiketta ja valitsemalla termi luettelosta.

After the search has been carried out, the document headings of the results appear in a list. Either double-click an entry, or select it and click Display to load the corresponding Help document.

KÀyttÀmÀllÀ valintaruutua Etsi vain otsikoista rajataan haku vain ohjesivujen otsikoihin.

Vain kokonaiset sanat-sallii tehtÀvÀksi tÀsmÀhaun, jossa osumat ovat aina vain kokonaisia sanoja. Kun ruutu on merkitty, sanan osat eivÀt löydy. Ruutua ei merkitÀ, kun haettava termi saa löytyÀ myös pitemmÀn sanan osana.

Useampia hakusanoja eli -termejÀ voi kÀyttÀÀ haussa. Ne erotellaan toisistaan vÀlilyönneillÀ. Haku ei erottele kirjainkokoa, eli pien- ja suuraakkosia toisistaan.

Vihje-kuvake

Avainsana- ja kokotekstihaku kÀyttÀvÀt aina valittuna olevaa LibreOffice-sovellusohjetta. Oikea sovellus valitaan ohjeselaimen luetteloruudusta työkalupalkista.