Hakemisto - ohjeiden avainsanahaku

Tiettyä aihetta voidaan hakea kirjoittamalla avainsana (suomeksi tai englanniksi) Etsittävä termi -tekstiruutuun. Termien aakkosellinen luettelo on nähtävillä ikkunassa.

Jos kohdistin on hakemistoluettelossa, kun haettavaa termiä kirjoitetaan, näyttö siirtyy suoraan seuraavaan osumaan. Kun sana kirjoitetaan Etsittävä termi -tekstiruutuun, kohdistus siirtyy hakemistoluettelossa lähinnä vastaavan sanan kohdalle.

Vihje-kuvake

Avainsana- ja kokotekstihaku käyttävät aina valittuna olevaa LibreOffice-sovellusohjetta. Oikea sovellus valitaan ohjeselaimen luetteloruudusta työkalupalkista.