Avaa suunnittelutilassa

Lomake avataan suunnittelutilaan, jolloin se on muokattavissa.

Lomakkeen ohjausobjektit eivät toimi eikä tietokannan tietueiden sisältöä voi muokata suunnittelutilassa. Sen sijaan siinä voi muuttaa ohjausobjektien sijaintia ja kokoa, muokata niiden muita ominaisuuksia sekä lisätä tai poistaa ohjausobjekteja.

Toiminnon käyttäminen:

Open Form Navigator - select form - open context menu - choose Open in Design Mode.

On Form Design bar, click

Kuvake

Avaa suunnittelutilassa

Kun lomakkeen muokkaus on valmis, napsautetaan kakkospainikkeella "Lomake"-riviä lomakeselaimessa ja poistetaan valinta Avaa suunnittelutilassa -riviltä. Lomake tallennetaan.

Huomautus-kuvake

Jos asiakirja on kirjoitussuojattu, Avaa suunnittelutilassa-komento ohitetaan.