Tarkista päivitykset

Tarkistetaan LibreOffice-versioon saatavilla olevat päivitykset. Jos uudempi versio on saatavilla, päivityksen lataaminen voidaan valita. Lataamisen jälkeen päivitys on asennettavissa, mikäli käyttäjällä on kirjoitusoikeudet asennuskansioon.

Kun lataus verkosta on alkanut, valintaikkunassa näkyy edistymispalkki ja kolme painiketta. Lataamisen voi pysäyttää ja jatkaa napsauttamalla Pysäytä- ja Jatka-painiketta. Peruuta-painikkeen napsautus lopettaa lataamisen ja poistaa osittain ladatun tiedoston.

Oletuksena lataukset tallennetaan työpöydällesi. Ladattavan tiedoston tallennuskansio voidaan muuttaa sivulta - LibreOffice - Ohjelmapäivitys verkosta.

Kun lataus on valmis, voidaan napsauttaa Asenna-painiketta päivityksen asentamisen käynnistämiseksi. Esiin tulee vahvistusikkuna, josta voidaan valita LibreOfficen sulkeminen.

Huomautus-kuvake

Joissakin käyttöjärjestelmissä voi olla tarpeen, että käyttäjä purkaa lataustiedoston pakkauksen ja käynnistää asennuskomentosarjan.

Päivityksen asentamisen jälkeen ladatut tiedostot voi poistaa tilan säästämiseksi.