Lisäosien päivitys

Click the Check for Updates button in the Extensions dialog to check for online updates for all installed extensions. To check for online updates for only the selected extension, right-click to open the context menu, then choose Update.

Toiminnon käyttäminen:

Choose Tools - Extensions, click Check for Updates button.


Kun napsautetaan Tarkista päivitykset -painiketta tai valitaan Päivitys-komento, Lisäosien päivitys -valintaikkuna tulee esille ja päivitysten saatavuuden tarkistus alkaa välittömästi.

Kun päivitystarkistusta tehdään, nähtävissä on etenemisosoitin. Odotetaan, että valintaikkunaan tulee ilmoituksia tai painetaan Peruuta-painiketta päivitystarkistuksen lopettamiseksi.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla, valintaikkunaan tuleva viesti kertaa asiasta. Suljetaan valintaikkuna.

Jos päivityksiä on saatavilla, ohjelma voi asentaa päivitykset tai käyttäjän pitää vastata joillakin toimilla:

Lisäosien päivitys -valintaikkunassa voi olla merkintöjä, jotka eivät ole valittavissa ja siten ohjelmallista päivitystä ei voi suorittaa.

Kun napsautetaan Asenna-painiketta, Lataus ja asennus -valintaikkuna tulee esille.

Kaikki lisäosat, jotka voidaan suoraan ladata, on nyt ladattu. Edistyminen näkyy Lataus ja asennus -valintaikkunassa. Jos lisäosaa ei voida ladata, tästä esitetään viesti. Toimenpide jatkuu käsittelemättömistä lisäosista.

Some extensions may be marked with the phrase “browser-based update”. These extensions cannot be downloaded by the Extensions dialog. A web browser must be opened to download the extension update from a particular web site. That site may require several more user interaction to download the extension. After downloading you must install the extension manually, for example by double-clicking the extension's icon in a file browser.

For extensions marked as “browser-based update”, the Extensions dialog will open your web browser on the respective web site. This happens when you close the dialog, after downloading any other extension updates. If there are no extensions which can be directly downloaded then the web browser is started immediately.

Asennus alkaa sen jälkeen, kun viimeinen lisäosa on ladattu. Ensiksi kaikki ne asennetut lisäosat, joille päivityksen lataaminen onnistui, poistetaan. Sitten päivitetyt lisäosat asennetaan. Jos virhe tapahtuu, ilmoitus asennuksen epäonnistumisesta esitetään, mutta toimenpidettä jatketaan.

Jos kaikki päivitykset on käsitelty, Lataus ja asennus -valintaikkunassa näkyy lopetusilmoitus. Lataaminen ja asennusprosessi voidaan lopettaa napsauttamalla Keskeytä päivitys -painiketta.

Näytä kaikki päivitykset

Vain ladattavissa olevat lisäosat ovat oletuksena esillä valintaikkunassa. Merkitsemällä Näytä kaikki päivitykset saadaan esille muutkin lisäosat ja virheilmoitukset.

Please support us!