Tuo kirjastoja

Paikallistetaan LibreOffice Basic-kirjasto, joka aiotaan lisätä käsiteltävään luetteloon, ja sitten napsautetaan Avaa-painiketta.

Tiedoston nimi

Kirjoitetaan sen kirjaston nimi tai polku, joka aiotaan lisätä. Kirjasto voidaan valita myös luettelosta.

Asetukset

Lisää viitteenä (kirjoitussuojattu)

Valittu kirjasto lisätään kirjoitussuojattuna. Kirjasto ladataan joka kerta, kun LibreOffice käynnistetään.

Korvataan kirjastot

Korvataan kirjasto, jolla on sama nimi kuin käsiteltävällä kirjastolla.