Thesaurus

Avataan valintaikkuna, jossa korvataan kohdistettu sana synonyymillään tai rinnakkaistermillään.

Toiminnon käyttäminen:

Valikkoriviltä:

Choose Tools - Thesaurus.

Välilehdellisestä käyttöliittymästä:

Choose Review - Thesaurus.

On the Review menu of the Review tab, choose Thesaurus.

Työkaluriveiltä:

Icon Thesaurus

Thesaurus

Näppäimistöltä:

+ F7

warning

Synonyymisanastoa ei ole kaikille kielille.

Nykyinen sana

Näytetään käsiteltävä sana tai läheinen termi, joka on valittu kaksoisnapsauttamalla riviä vaihtoehtojen luettelossa. Tekstin voi myös kirjoittaa suoraan tähän ruutuun tekstin tarkastelemiseksi.

Nuoli vasemmalle

Palautetaan "Nykyinen sana" -tekstiruudun edellinen sisältö.

Vaihtoehdot

Napsauttamalla merkintää Vaihtoehdot-luettelossa vastaava termi kopioituu "Korvaa sanalla" -tekstiruutuun. Kaksoisnapsauttamalla merkintää vastaava termi kopioituu "Nykyinen sana"-tekstiruutuun tarkasteltavaksi.

Korvaa värillä

Yksi tai useampi "Korvaa sanalla" -tekstiruudun sana korvaa asiakirjan alkuperäisen sanan, kun napsautetaan Korvaa-painiketta. Ruutuun voi kirjoittaa myös suoraan.

Kieli

Select a language for the thesaurus. You can install languages with a thesaurus library from the Extensions web page.