Kuvaus

Annetaan valitulle objektille otsikko ja kuvaus. NÀmÀ nÀkyvÀt saavutettavuustyökaluille ja vaihtoehtoisina muotoilukoodeina asiakirjaa vietÀessÀ.

Toiminnon kÀyttÀminen:

Open the context menu for the object - choose Description.

Otsikko

Kirjoita otsikkoteksti. TÀmÀ lyhyt nimi nÀkyy vaihtoehtoisena muotoilukoodina HTML-tiedostomuodossa. Saavutettavuustyökalut voivat lukea tÀtÀ tekstiÀ.

Kuvaus

Kirjoitetaan kuvailuteksti. Monimutkaisille objekteille tai ryhmÀobjekteille voidaan antaa pitkÀ kuvaus nÀytönlukuohjelman kÀyttÀjiÀ varten. Kuvaus nÀkyy vaihtoehtoisena muotoilukoodina saavutettavuustyökaluille.