Suojaus

Tehdään käsiteltävän asiakirjan salasana-asetukset.

Toiminnon käyttäminen:

Choose File - Properties - Security tab.

Avaa kirjoitussuojattuna

Merkinnällä sallitaan tämä asiakirja avattavaksi vain kirjoitussuojattuna.

Huomautus-kuvake

Tämä tiedostojen yhteiskäytön ominaisuus suojaa asiakirjaa tarkoittamattomilta muutoksilta. Asiakirjan kopiota on silti mahdollista muokata ja tallentaa tämä kopio alkuperäisellä nimellä.

Nauhoita muutoshistoria

Select to enable recording changes. This is the same as Edit - Track Changes - Record.

Vihje-kuvake

Nauhoitustilan suojaamiseksi salasanalla napsautetaan Suojaa...-painiketta ja annetaan salasana. Muut tämän asiakirjan käyttäjät voivat tehdä omat muutoksensa, mutta he eivät voi lopettaa muutosnauhoitusta salasanatta.

Suojaa / Poista suojaus

Salasanasuojataan muutosten nauhoitustila. Jos käsiteltävän asiakirjan muutosnauhoitus on suojattu, painikkeen nimi on Poista suojaus.... Suojauksen poistamiseksi napsautetaan Poista suojaus... -painiketta ja kirjoitetaan oikea salasana.