Tekstitiedostojen vienti

Tekstitiedostojen vienti -valintaikkuna sallii vientiasetuksien mÀÀrittÀmisen tekstitiedostoille. Valintaikkuna nÀkyy, kun laskentataulukon tietoja tallennetaan "Teksti CSV" -tiedostotyyppinÀ. LisÀksi Muokkaa suodattimen asetuksia -valintaruutu tulee olla merkitty Tallenna nimellÀ -valintaikkunassa.

KentÀn asetukset

MÀÀritetÀÀn kentÀn erotin, tekstin erottimet ja merkistö jota kÀytetÀÀn tekstin viennissÀ.

Merkistö

MÀÀritetÀÀn teksti viennin merkistö.

KentÀn erotin

Valitaan tai kirjoitetaan kenttien erotinmerkki, joka rajaa tietokentÀt.

Tekstin erottimet

Valitaan tai kirjoitetaan tekstin erotinmerkit, joilla rajataan tekstikentÀt.

Lainausmerkit kaikkiin tekstisoluihin

Vientitiedostossa kaikkien tekstisolujen sisÀltö ympÀröidÀÀn valituilla lainausmerkeillÀ. Jos valinta ei ole kÀytössÀ, vain ne tekstisolut, jotka sisÀltÀvÀt kenttien vÀlisen erotinmerkin, ympÀröidÀÀn lainausmerkeillÀ.

Tallenna solun sisÀltö kuten nÀytetty

Sallitaan oletuksena, tieto tallennetaan niin kuin se on nÀytöllÀ, kÀytetyt lukumuodot mukaan luettuina. Jos valintaruutu ei ole merkitty, tiedot tallennetaan muotoilemattomina, niin kuin vanhemmissa ohjelmaversioissa.

Varoitus-kuvake

Lukumuodosta riippuen, tallennettaessa solun sisÀltöÀ kuten nÀytetty, arvot voivat joskus kirjautua muotoon, jota ei tuotaessa enÀÀ tulkitakaan numeroarvoksi.

KiinteÀ sarakkeen leveys

ViedÀÀn kaikki tietokentÀt kiintein leveyksin.