Grafiikan vientiasetukset

MÀÀritetÀÀn grafiikan vientiasetukset.

Toiminnon kÀyttÀminen:

Choose File - Export, select a graphics file type. The dialog opens after you click Save.

Tallennettaessa grafiikkaa kuvatiedoston tyypin voi valita. Useimmissa kuvatiedostotyypeissÀ avautuu lisÀksi erillinen valintaikkuna viennin lisÀasetuksia varten.

The following file types do not show an options dialog: RAS, SVG, TIFF, XPM.

Tallennettaessa muihin tiedostotyyppeihin aukeaa valintaikkuna, jossa voi asettaa tallennettavan kuvatiedoston leveyden ja korkeuden.

Joissakin tiedostotyypeissÀ on lisÀksi muitakin asetusvaihtoehtoja. NÀistÀ saa lisÀohjeita painamalla vaihto+F1 ja viemÀllÀ osoittimen asetuksen pÀÀlle.

Leveys

MÀÀritetÀÀn kuvan leveys.

Korkeus

MÀÀritetÀÀn kuvan korkeus.

Tarkkuus

Anna kuvan resoluutio ja valitse mittayksikkö valintalistasta.

LisÀÀ valintoja

JPEG-tiedostoille voi asettaa vÀrisyvyyden ja laadun.

BMP-tiedostoille voi asettaa pakkauksen ja RLE-koodauksen.

PBM, PGM ja PPM-tiedostoille voi asettaa koodauksen.

PNG-tiedostoille voi asettaa pakkauksen ja lomitetun tilan.

GIF-tiedostoille voi asettaa lÀpinÀkyvyyden ja lomitetun tilan.

EPS-tiedostoille voi asettaa esikatselukuvan, vÀrien tallennusmuodon, pakkauksen ja version.

Katso Tuonti- ja vientisuodattimista -otsikon alta lisÀÀ tietoa suodattimet.