Asetukset-palkki

Asetukset-palkki saadaan esille valitsemalla NÀytÀ - Työkalurivit - Asetukset.

Toiminnon kÀyttÀminen:

Choose View - Toolbars - Options.

Kiertotila objektin napsauttamisen jÀlkeen

Muutetaan hiiren napsautuksen toimintaa, niin ettÀ kiertokahvat ilmestyvÀt, kun objektia napsautetaan ja poistuvat uudestaan napsautettaessa. Objektia kierretÀÀn vetÀmÀllÀ kahvoista haluttuun suuntaan.

Kuvake, jossa tÀhti ja alakiertonuoli vastapÀivÀÀn

Kiertotila objektin napsauttamisen jÀlkeen

Display Grid

Enables or disables the grid.

Icon Display Grid

Display Grid

NÀytÀ kohdistusviivat

Tuodaan esille tai piilotetaan sijoitteluavut eli kohdistusviivat. Sijoitteluapu poistetaan vetÀmÀllÀ se pois dialta.

Kohdistusviiva-kuvake, jossa pisteviivojen risteys

NÀytÀ kohdistusviivat

Apuviivat siirrettÀessÀ

Specifies whether to display guides when moving an object.

Icon Helplines While Moving

Apuviivat siirrettÀessÀ

Kohdista ruudukkoon

MerkitsemÀllÀ mÀÀrÀtÀÀn, ettÀ kehyksiÀ, piirroselementtejÀ tai ohjausobjekteja siirretÀÀn vain ruudukon pisteiden vÀlillÀ. Ruudukkoon kohdistusasetusta voi muuttaa tilapÀisesti, kun objektia vedettÀessÀ pidetÀÀn pohjassa .

Icon Snap to Grid

Snap to Grid

Snap to Snap Guides

Snaps the edge of a dragged object to the nearest snap guide when you release the mouse.

Icon

Snap to Snap Guides

Kohdista marginaaleihin

Specifies whether to align the contour of the graphic object to the nearest page margin.

Icon Snap to Page Margins

Kohdista marginaaleihin

Kohdista objektin reunaan

Specifies whether to align the contour of the graphic object to the border of the nearest graphic object.

Icon Snap to Object Border

Kohdista objektin reunaan

Kohdista objektin pisteisiin

Specifies whether to align the contour of the graphic object to the points of the nearest graphic object.

Icon Snap to Object Points

Kohdista objektin pisteisiin

Salli pikamuokkaus

MerkinnÀllÀ mÀÀrÀtÀÀn, ettÀ tekstiobjektin napsautus johtaa suoraan tekstinmuokkaustilaan.

Icon Allow Quick Editing

Salli pikamuokkaus

Valitse vain tekstialue

Specifies whether to select a text box by clicking the text.

Icon Select Text Area Only

Valitse vain tekstialue

Muokkaa tekstiÀ kaksoisnapsauttamalla

Muutetaan hiiren napsautuksen toimintaa, niin ettÀ kaksoisnapsauttamalla objektia voidaan lisÀtÀ tai muokata tekstiÀ.

Kuvake, jossa osoitin  ja kehystetty ABC

Muokkaa tekstiÀ kaksoisnapsauttamalla

Muokkaa objektia, jolla on ominaisuuksia

Jos tÀmÀ Asetukset-palkin kuvake on aktivoitu, objektien vÀrit ja muut ominaisuudet nÀkyvÀt, mutta 50% lÀpinÀkyvinÀ, kun sitÀ siirretÀÀn tai piirretÀÀn. Kun kuvake ei ole aktiivinen, vain ÀÀriviivat esitetÀÀn piirrettÀessÀ ja objekti esitetÀÀn kaikkine ominaisuuksineen kun hiiren painike vapautetaan.

Kuvake

Muokkaa objektia, jolla on ominaisuuksia

Poistu kaikista ryhmistÀ

Poistutaan kaikista ryhmistÀ ja palataan tavalliseen nÀkymÀÀn.

Icon Exit all groups

Poistu kaikista ryhmistÀ