Kahden objektin muodonvaihdos

Muodonvaihdos luo vÀlimuotokuvioita ja sijoittaa ne tasavÀlein kahden alkuperÀisen piirrosobjektin vÀliin.

Huomautus-kuvake

Muodonvaihdostoiminto on vain LibreOffice Draw'ssa. Muodonvaihdosobjektit voidaan kuitenkin liittÀÀ LibreOffice Impressiin.

Muodonvaihdos kahdelle objektille:

1. PidÀ Vaihto-nÀppÀin pohjassa ja napsauta objekteja.

2. Choose Shape - Cross-fading.

3. Anna LisÀykset-kenttÀÀn luku, joka mÀÀrÀÀ, kuinka monta vÀlivaiheen osapiirrosta syntyy.

4. HyvÀksy OK:lla.

RyhmÀ, jossa on alkuperÀiset objektit ja annetun (lisÀykset-)luvun ilmoittama mÀÀrÀ muodonvaihdosobjekteja, muodostuu nÀytölle.

Kuva muodonvaihdoksesta

YksittÀisiÀ ryhmÀn piirrosobjekteja voi muokata valitsemalla ryhmÀn ja painamalla F3-nÀppÀintÀ. RyhmÀmuokkauksesta poistutaan painalla +F3.