Arvopisteiden muokkaus

Opens the Data Table dialog where you can edit the chart data.

Arvopisteiden muokkaus -valintaikkuna ei ole käytettävissä, jos kaavio perustuu Calcin laskentataulukkoon tai Writerin taulukkoon.

Huomautus-kuvake

Eräät muutokset näkyvät vasta, kun valintaikkuna on suljettu ja avattu uudestaan.


Toiminnon käyttäminen:

Valitse Näytä - Kaavion arvopisteiden muokkaus (Kaaviot)

Napsauta Muotoilu-palkissa

Kuvake, jossa ruudukko

Kaavion arvopisteiden muokkaus


Press Shift+F1 and point to a control to learn more about that control.

Kaavion arvopisteiden muuttaminen

Kun luodaan oletusaineistoon perustuva kaavio tai kaavio kopioidaan asiakirjaan, Arvopisteiden muokkaus -valintaikkunassa voidaan lisätä arvoja. Muutokset näkyvät kaaviossa välittömästi.

Arvopisteiden muokkaus -valintaikkunan sulkemisella kaikki kaavion muutokset otetaan käyttöön. Ne voidaan perua Muokkaa - Kumoa -toiminnolla.

  1. Lisää tai valitse kaavio, joka ei perustu solujen arvoalueeseen.

  2. Valitse Näytä - Kaavion arvopisteiden muokkaus Arvopisteiden muokkaus -valintaikkunan avaamiseksi.

    Arvosarjat on järjestetty sarakkeittain. Ensimmäinen sarake vasemmalla on varattu luokille tai aineiston otsikoille. Tämän sarakkeen sisältö on aina tekstiä. Käyttäjä voi lisätä hierarkkisiksi selitteiksi uusia tekstisarakkeita.

  3. Napsauta valintaikkunan solua ja vaihda sen sisältö. Napsauta toista solua, jotta tehty muutos näkyisi esikatselussa.

  4. Nimeä arvosarja sarakkeen päällä olevassa tekstiruudussa.

  5. Käytä ikkunan yläreunassa olevia painikkeita rivien ja sarakkeiden lisäämiseen ja poistamiseen. Jos arvosarja koostuu useammasta sarakkeesta, vain koko arvosarja voidaan lisätä tai poistaa.

  6. Arvosarjojen järjestys on sama kaaviossa kuin taulukossakin. Vaihda kohdistimen osoittama sarake sen oikealla puolella olevan kanssa Siirrä sarjaa oikealle -painikkeella.

  7. Luokkien järjestys on sama kaaviossa kuin taulukossakin. Vaihda kursorin osoittama rivi sen alapuolella olevan kanssa Siirrä riviä alas -painikkeella.

Please support us!