Rivien tai sarakkeiden toistaminen jokaiselle tulostesivulle

Jos taulukko on niin suuri, että se pitää tulostaa usealle arkille, käyttäjä voi asettaa rivejä ja sarakkeita toistumaan kullakin tulostesivulla.

As an example, If you want to print the top two rows of the sheet as well as the first column (A) on all pages, do the following:

1. Valitse Muotoilu - Tulostusalueet - Muokkaa. Esille tulee Muuta tulostusalueita -valintaikkuna.

2. Napsauta kuvaketta äärimmäisenä oikealla Toistettavat rivit -alueella.

Valintaikkuna kutistuu niin, että taulukosta näkyy enemmän.

3. Valitse kaksi ylintä riviä, esimerkiksi napsauttamalla solua A1 ja vetämällä soluun A2.

Kutistetussa valintaikkunassa näkyy $1:$2. Rivit 1 ja 2 ovat nyt toistuvia.

4. Napsauta kuvaketta äärimmäisenä oikealla Toistettavat rivit -alueella. Valintaikkuna palautuu normaaliksi.

5. Jos haluat myÜs sarakkeen A toistuvan, napsauta kuvaketta äärimmäisenä oikealla Toistettavat sarakkeet -alueella.

6. Napsauta sarakkeessa A (ei saraketunnisteessa).

7. Napsauta jälleen kuvaketta äärimmäisenä oikealla Toistettavat sarakkeet -alueella

Huomautus-kuvake

Toistuvat rivit ovat taulukon rivejä. Tästä riippumatta voidaan jokaisella tulostesivulla näkyvät ylä- ja alatunnisteet määrittää Muotoilu - Sivu -toiminnolla.