Pivot-taulukoiden suodattaminen

Pivot-taulukosta voi poistaa epÀtoivottuja tietoja suodattimilla.

Napsauta Suodatin-painiketta taulukossa, jolloin esille tulee suodatusehtojen valintaikkuna. Vaihtoehtoisesti voit avata pivot-taulukon kohdevalikon ja valita Suodatin-komennon. Suodatus-valintaikkuna avautuu ja sillÀ voidaan suodattaa pivot-taulukko.

Voit myös napsauttaa painikkeen nuolta pivot-taulukossa, jolloin ponnahdusikkuna ilmestyy. TÀssÀ ikkunassa voi muokata siihen liittyvÀn kentÀn nÀkyvyysasetuksia.

Avaa esimerkkitiedosto: