Automaattisen muotoilun käyttö taulukoissa

Automaattisella muotoilulla saa nopeasti muotoiltua taulukon tai valitun solualueen.

Automaattisen muotoilun käyttö taulukossa tai valitulla alueella

1. Valitse muotoiltavat solut, mukaan lukien sarakkeiden ja rivien aiotut otsikkotekstit.

2. Choose Format - AutoFormat Styles.

3. Select which properties to include in an AutoFormat.

4. Hyväksy OK:lla.

Muotoilu kohdistuu valittuun solualueeseen.

Huomautus-kuvake

Jos solujen arvoissa ei näy toivottuja värin muutoksia, valitse Näytä - Arvojen korostus.

To Define an AutoFormat for Spreadsheets or Ranges

You can define a new AutoFormat that is available to all spreadsheets and ranges.

1. Format a sheet or range.

2. Choose Edit - Select All or select the formatted range.

3. Choose Format - AutoFormat Styles.

4. Napsauta Lisää... -painiketta.

5. Kirjoita Nimi-kenttään Lisää automaattinen muotoilu -valintaikkunassa muotoilun nimi.

6. Hyväksy OK:lla.