Muut käskyt

Tässä osiossa on esitetty funktiot ja lauseet, jotka ei ole kuulu muihin luokkiin.

Beep Statement

Beep-lause tuottaa äänen tietokoneen kaiuttimeen. Ääni riippuu käytettävästä järjestelmästä eikä sen voimakkuutta tai korkeutta voi muokata.

Shell Function

Shell aloittaa toisen sovelluksen ja määrittelee vastaavan ikkunatyylin, mikäli tarpeen.

Wait Statement

Wait-lause keskeyttää ohjelman suorituksen millisekunneissa määritetyksi ajaksi.

WaitUntil Statement

Interrupts the program execution until the time specified.

GetSystemTicks Function

GetSystemTicks palauttaa järjestelmän kellojaksojen lukumäärän. Funktiota voi käyttää tiettyjen prosessien optimointiin.

GetPathSeparator Function

Returns the operating system-dependent directory separator used to specify file paths.

Environ Function

Environ palauttaa ympäristömuuttujan arvon merkkijonossa. Ympäristömuuttujat riippuvat käyttöjärjestelmän tyypistä.

GetSolarVersion Function

GetSolarVersion palauttaa nykyisen LibreOffice-version sisäisen numeron.

GetGuiType Function

GetGuiType palauttaa numeroarvon, jolla tunnistetaan graafinen käyttöliittymä.

TwipsPerPixelX Function

TwipsPerPixelX palauttaa sen twip-yksiköiden lukumäärän, joka vastaa kuvapisteen leveyttä.

TwipsPerPixelY Function

TwipsPerPixelY palauttaa sen twip-yksiköiden lukumäärän, joka vastaa kuvapisteen korkeutta.

GlobalScope specifier

To manage personal or shared library containers (Application Macros or My Macros) from within a document, use the GlobalScope specifier.