Minute Function

Minute palauttaa tunnin minuuttilukeman, joka vastaa funktiolla TimeSerial tai TimeValue tuotettua aika-arvoa.

Syntaksi:

Minute (luku1)

Palautusarvo:

Integer-tyypin kokonaisluku

Parametrit:

Luku1: numeerinen lauseke, jossa on aikasarjanumero, jota käytetään minuuttiluvun laskentaan.

Tämä funktio on TimeSerial-funktion käänteistoiminto. Se palauttaa minuuttiluvun aika-arvosta, joka on tuotettu TimeSerial- tai TimeValue-funktiolla. Esimerkiksi lauseke

Print Minute(TimeSerial(12:30:41))

palauttaa arvon 30.

Error codes:

Esimerkki:

Sub ExampleMinute
          MsgBox "Meneillään on tunnin "& Minute(Now)& ". minuutti"