CurDir Function

CurDir palauttaa variant-tyyppisen merkkijonon, joka esittÀÀ mÀÀritetyn levyaseman nykyistÀ polkua.

Varoitus-kuvake

This statement currently does not work as documented. See this issue for more information.

Syntaksi:

CurDir [(teksti1 As String)]

Palautusarvo:

merkkijono (String)

Parametrit:

Teksti1: merkkijonolauseke, joka mÀÀrittÀÀ olemassa olevan levyaseman (esimerkiksi "C" ensimmÀisen kovalevyn ensimmÀiselle levyosiolle).

Jos yhtÀÀn levyasemaa ei mÀÀritetÀ tai jos levytunnus on nolla-pituinen merkkijono (""), CurDir palauttaa nykyisen levyaseman polun. LibreOffice Basic antaa virheilmoituksen, jos levyasematunnus on sopimaton, jos asemaa ei ole olemassa tai jos levyaseman kirjain on CONFIG.SYS Lastdrive-lauseen mÀÀrittÀmÀn rajan jÀlkeinen kirjain.

TÀmÀ funktio ei erottele suur- ja pienaakkosia.

Error codes:

5 Virheellinen proseduurikutsu

68 Laite ei ole kÀytettÀvissÀ

7 Muisti ei riitÀ

51 SisÀinen virhe $(ARG1)

Esimerkki:

Sub ExampleCurDir
Dim sDir1 As String , sDir2 As String
    sDir1 = "c:\Test"
    sDir2 = "d:\Private"
    ChDir( sDir1 )
    MsgBox CurDir
    ChDir( sDir2 )
    MsgBox CurDir