Screen I/O Functions

Lyhyesti: tässä osiossa kuvaillaan ajonaikaiset funktiot, joita käytetään kutsuttaessa valintaikkunoita käyttäjän syötteille ja näyttötulosteille.

Näyttöfunktiot

Lyhyesti: tässä osiossa kuvaillaan ajonaikaiset funktiot, joita käytetään näyttötulosteille.

Näyttösyötteiden funktiot

Lyhyesti: tässä osiossa kuvaillaan ajonaikaiset funktiot, joita käytetään näyttöpäätesyötteiden ohjaukseen.

Värifunktiot

Lyhyesti: tässä osiossa kuvaillaan ajonaikaiset funktiot, joita käytetään värien määrittämiseen.