Objektiluettelon käyttö

Objektiluettelo tarjoaa yleiskuvan LibreOffice-käyttäjän luomista moduuleista ja valintaikkunoista.

Objektien luettelo saadaan esille napsauttamalla Objektiluettelo-kuvaketta Icon Oletus-palkissa.

Valintaikkuna on näkyvissä hierarkkinen luettelo kaikista käytettävistä objekteista. Kaksoisnapsauttamalla luetteloriviä avautuu alemman tason objektit.

Tietyn moduulin näyttämiseksi tai kohdistimen sijoittamiseksi valittuun SUB- tai FUNCTION-rutiiniin kaksoisnapsautetaan vastaavaa merkintää.