Gehitu zerrendari

Sartu hautatutako paragrafoak, zerrenda bateko elementu izan zein ez, zerrenda bateko atal gisa.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Formatua - Zerrendak - Gehitu zerrendari.

Egin eskuineko klik paragrafo batean eta aukeratu Zerrenda - Gehitu zerrendari.

Buletak eta zenbakitzea barran, egin klik Gehitu zerrendari ikonoan.

Gehitu zerrendari ikonoa

Gehitu zerrendari

Zerrendaren etiketak eta koskak aplikatzen zaizkie hautatutako paragrafoei. Paragrafoek dokumentuan duten kokagunea ez da aldatzen.

Gehitu hautatutako paragrafoak zerrendari

1. Hautatu zerrenda bati gehitu zaizkion paragrafoak, berdin dio zerrenda batean dauden ala ez.

Hautapen anitz egiteko, sakatu eta eutsi sakatuta Ctrl tekla lehen hautapena egin ondoren. Ctrl tekla askatu egin daiteke hautapena galde gabe, baina berriro sakatu behar da dokumentuan klik egitean.

2. Sakatu eta eutsi sakatuta Ctrl tekla eta kokatu kurtsorea zerrendan.

3. Egin honako ekintzetako bat:

note

Prozedura honek ordenatu gabeko zein ordenatutako zerrendatan funtzionatzen du.

Gehitu elkarren ondoko sarrerak justu aurretik datorren zerrenda bati

1. Hautatu elkarren ondoko zerrenda-sarrera bat edo gehiago, lehen sarreratik hasita, justu aurretik dagoen zerrendari gehitzeko.

2. Egin eskuineko klik eta aukeratu Zerrenda - Gehitu zerrendari.

tip

Erabili prozedura hau bi zerrenda konbinatzeko.