Txertatu

Egin klik ikonoaren ondoko gezian grafikoak, taulak, dokumentuak eta karaktere bereziak txertatzeko hainbat funtzio dituen tresna-barra irekitzeko.

Icon

Txertatu

Funtzio hauek hauta ditzakezu:

Txertatu zutabe bakarreko markoa eskuz

Markoa marrazten du dokumentuan arrastatzen duzun lekuan. Egin klik ikonoaren ondoko gezian markorako zutabe kopurua hautatzeko.

Ikonoa

Txertatu markoa eskuz

Fitxategitik

Irudi bat txertatzen du uneko dokumentuan .

Icon

Irudia

Txertatu taula

Taula bat txertatzen du dokumentuan. Horren ordez, gezian klik egin, taulan sartu beharreko errenkada eta zutabe kopurua hautatzeko arrastatu eta azken gelaxkan klik egin dezakezu.

Ikonoa

Taula

Txertatu dokumentua

Beste dokumentu bateko edukiak uneko dokumentuan, kurtsorearen kokagunean, txertatzen ditu.

Ikonoa

Fitxategia

Txertatu karaktere berezia

Instalatutako letra-tipoetan aurkitutako ikurren barrutitik karaktereak txertatzen uzten dio erabiltzaileari.

Ikonoa

Karaktere berezia

Txertatu sekzioa

Kurtsorea dagoen lekuan testu-sekzioa txertatzen du. Horren ordez, testu-bloke bat hautatu eta komando h aukera dezakezu sekzioa sortzeko. Sekzioak erabil ditzakezu, adibidez, beste dokumentu batzuetako testu-blokeak txertatzeko, zutabe-diseinu pertsonalizatuak aplikatzeko edo testu-blokeak babesteko edo ezkutatzeko baldintza bat betetzen bada.

Ikonoa

Sekzioa

Txertatu laster-marka

Laster-marka txertatzen du kurtsorea dagoen kokalekuan. Nabigatzailea erabil dezakezu markatutako kokalekura geroago azkar joateko. HTML dokumentuetan, laster-markak aingura bihurtzen dira, eta horietara hiperesteketatik joan zaitezke.

Ikonoa

Laster-marka