Line Numbering

Adds or removes and formats line numbers in the current document.

note

Lerro-zenbakiak ez daude erabilgarri HTML formatuan.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Tresnak - Lerro-zenbakitzea (ez HTML formaturako)

To exclude a paragraph from line numbering, click in the paragraph, choose Format - Paragraph, click the Outline & List tab, and then clear the Include this paragraph in line numbering check box. You can also exclude a paragraph style from line numbering.

Erakutsi zenbakitzea

Lerro-zenbakiak gehitzen dizkio uneko dokumentuari.

Ikusi

Ezarri lerro-zenbakitzearen propietateak.

Karaktere-estiloa

Hautatu lerro-zenbakietan erabili nahi duzun formatu-estiloa.

Formatua

Hautatu erabiliko den zenbakitze-eskema.

Kokalekua

Hautatu zein tokitan agertuko diren lerro-zenbakiak.

Tartea

Sartu lerro-zenbaki eta testuaren artean utzi nahi duzun tartea.

Bitartea

Hautatu lerro-zenbakien zenbatze-tartea.

Bereizlea

Lerro-zenbakien artean bistaratzeko karaktere bereizlea sar dezakezu kontaketa-bitartea bat baino handiagoa bada.

Testua

Hautatu bereizle gisa erabili nahi duzun testua.

Zenbatero

Hautatu bereizleen artean utziko den lerro kopurua.

note

Bereizleak zenbakitu gabeko lerroetan bakarrik bistaratzen dira.

Kopurua

Zehaztu lerroen zenbaketan markoetako paragrafo edo lerro hutsak sartuko diren ala ez.

Lerro hutsak

Sartu paragrafo hutsak lerro-zenbatzean.

Lerroak markoetan

lerro-zenbakiak gehitzen dizkio markoetako testuari. Zenbakitzea marko bakoitzean berrabiarazten da, eta dokumentuko testu-area nagusiko lerro-zenbaketatik kanpo geratzen da. Estekatutako markoetan zenbakitzea ez da berrabiarazten.

Hasi berriro orrialde-hasiera guztietan

Zenbakitzea berrabiarazten du dokumentuko orrialde bakoitzeko goiko aldean.