Zatitu taula

Uneko taula bi taulatan zatitzen du kurtsorea dagoen kokalekuan. Komando hori atzitzeko, taulako gelaxka batean eskuineko botoiaz klik egin dezakezu.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Choose Table - Split Table.

Fitxadun interfazetik:

Choose Table - Split Table.

Tresna-barretatik:

Icon Split Table

Split Table

Alboko barratik:

On the Table deck of the Properties panel, click on Split Table.

Modua

Kopiatu izenburua

Jatorrizko taularen lehen errenkada bigarren taularen lehen errenkada modura sartzen du.

Izenburu pertsonalizatua (aplikatu estiloa)

Goiburuko errenkada huts bat txertatzen du bigarren taulan, jatorrizko taularen lehen errenkadaren estiloa duena.

Izenburu pertsonalizatua

Errenkada huts gehigarri bat txertatzen du bigarren taulan.

Izenbururik ez

Taula zatitzen du goiburuko errenkada kopiatu gabe.

warning

Formulak dituen taula zatitzen baduzu, baliteke formulei eragitea.