Txertatu scripta

Script bat txertatzen du kurtsorea dagoen kokalekuan HTML edo testu-dokumentuetan.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Txertatu - Scripta (HTML dokumentuak soilik)

Laukizuzen berde txiki batek txertatutako script bat adierazten du. Laukizuzena ikusten ez baduzu, aukeratu - LibreOffice Writer/Web - Ikusi, eta hautatu Iruzkinak kontrol-laukia. Script bat editatzeko, egin klik bikoitza laukizuzen berdean.

Dokumentuak script bat baino gehiago baditu, Editatu scripta elkarrizketa-koadroan 'Aurrekoa' eta 'Hurrengoa' botoiak agertuko dira script batetik bestera joateko.

Jauzi aurreko scriptera ikonoa

Saltatu aurreko Scriptera

Jauzi hurrengo scriptera ikonoa

Saltatu hurrengo Scriptera

Edukia

Script mota

Idatzi txertatzea nahi duzun script mota. Script-a <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript"> etiketaren bidez identifikatzen da HTML iturburu-kodean.

URLa

Esteka gehitzen dio script-fitxategi bati. Egin klik URL aukera-botoian eta sartu esteka koadroan. Horren ordez, Arakatu botoian klik egin fitxategia lokalizatu eta Txertatu botoian klik egin dezakezu. Estekatutako script-fitxategia HTML iturburu-kodean identifikatuko da etiketa hauen bidez:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ez ikusi egin hemengo testu osoari*/

</SCRIPT>

Arakatu

Lokalizatu estekatu nahi duzun script-fitxategia eta egin klik Txertatu botoian.

Testua

Idatzi txertatzea nahi duzun script-kodea.