Txertatu laster-marka

Laster-marka bat txertatzen du kurtsorearen kokalekuan. Ondoren, nabigatzailea erabili daiteke markatutako kokalekura jauzi egiteko. HTML dokumentu batean, laster-markak aingura bihurtzen dira, hiperesteketatik haietara jauzi egin ahal izateko.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Txertatu - Laster-marka

Ireki Txertatu tresna-barra, egin klik

Ikonoa

Laster-marka

Laster-marka batera jauzi egiteko, sakatu F5 nabigatzailea irekitzeko, egin klik Laster-markak sarreraren alboan dagoen plus ikurrean (+) eta ondoren egin klik bikoitza laster-markan.

Izena

Idatzi sortu nahi duzun laster-markaren izena. Ondoren, sakatu Txertatu.

Karaktere hauek ezin dituzu erabili laster-markaren izenean: / \ @ : * ? " ; , . #

Laster-markak

Uneko dokumentuko laster-marka guztiak zerrendatzen ditu.

Aldatu izena

Laster-marka baten izena aldatzeko, sakatu Aldatu izena eta ondoren idatzi izen berria elkarrizketa-koadroan.

Ezabatu

Laster-marka bat ezabatzeko, hautatu laster-marka bat eta egin klik Ezabatu botoian. Ez da inolako baieztapen-koadrorik agertuko.

note

Laster-markak babestuta badaude, ezin dira ez ezabatu ez izenez aldatu.

Joan hona

Kurtsorea dokumentuko laster-marka batera eramateko, hautatu laster-marka eta sakatu Joan hona.

Itxi

Elkarrizketa-koadroa ixten du.