Txertatu laster-marka

Inserts a bookmark at the cursor position. You can then use the Navigator to quickly jump to the marked location at a later time. In an HTML document, bookmarks are converted to anchors that you can jump to from a hyperlink.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Choose Insert - Bookmark

Fitxadun interfazetik:

Choose Insert - Bookmark

Tresna-barretatik:

Icon Insert Bookmark

Insert Bookmark

Laster-marka batera jauzi egiteko, sakatu F5 nabigatzailea irekitzeko, egin klik Laster-markak sarreraren alboan dagoen plus ikurrean (+) eta ondoren egin klik bikoitza laster-markan.

Izena

Idatzi sortuko den laster-markaren izena. Ondoren, egin klik Txertatu aukeran.

Karaktere hauek ezin dituzu erabili laster-markaren izenean: / \ @ : * ? " ; , . #

Laster-markak

Uneko dokumentuko laster-marka guztiak zerrendatzen ditu.

Aldatu izena

Laster-marka baten izena aldatzeko, sakatu Aldatu izena eta ondoren idatzi izen berria elkarrizketa-koadroan.

Ezabatu

Laster-marka bat ezabatzeko, hautatu laster-marka bat eta egin klik Ezabatu botoian. Ez da inolako baieztapen-koadrorik agertuko.

note

Laster-markak babestuta badaude, ezin dira ez ezabatu ez izenez aldatu.

Joan hona

Kurtsorea dokumentuko laster-marka batera eramateko, hautatu laster-marka eta sakatu Joan hona.

Itxi

Elkarrizketa-koadroa ixten du.