Inprimatzeko aurrebista

Aurrebista moduan egonik, inprimatutako orrialdearen aurrebista erakusten du edo aurrebista ixten du.

Komando hau erabiltzeko...

Menu-barratik:

Fitxategia - Inprimatze-aurrebista menua.

Fitxadun interfazetik:

Choose File - Print Preview

Teklatutik:

+ Shift + O

Tresna-barretatik:

Icon Print preview

Inprimatzeko aurrebista

Erabili Inprimatzeko aurrebistaren barrako ikonoak dokumentuaren orrialdeetan korritzeko edo dokumentua inprimatzeko .

Orrialdeetan korritzeko Page Up eta Page Down teklak ere erabil daitezke.

note

Ezin duzu dokumentua editatu inprimatzeko aurrebistan zaudenean.

Inprimaketaren aurrebistatik irteteko, sakatu Itxi aurrebista botoia.