Interakzioa

Diapositiba-aurkezpenean objektu batean klik egitean nola jokatzen duen zehazten du.

Komando hau erabiltzeko...

Choose Format - Interaction.

Estandarra tresna-barran, sakatu

Interakzioa ikonoa

Interakzioa

Ekintza saguarekin klik egitean

Diapositiba-aurkezpenean objektu batean klik egitean zein ekintza exekutatuko den zehazten du. Elkartutako objektuei ere eslei diezazkiekezu ekintzak.

Ekintzarik ez

Ez da ekintzarik gertatzen.

Joan aurreko diapositibara

Diapositiba bat atzera joaten da diapositiba-aurkezpenean.

Joan hurrengo diapositibara

Diapositiba bat aurrera joaten da diapositiba-aurkezpenean.

Joan lehenengo diapositibara

Diapositiba-aurkezpeneko lehen diapositibara joaten da.

Joan azkeneko orrialdera

Diapositiba-aurkezpeneko azken diapositibara joaten da.

Joan orrialdera edo objektura

Diapositibara edo zehaztutako objektura joaten da.

Helburua

Helburutzat ezar ditzakezun diapositiba eta objektuak zerrendatzen ditu.

Diapositiba / Objektua

Sartu bilatu nahi duzun diapositiba edo objektuaren izena.

Bilatu

Zehaztutako diapositiba edo objektua bilatzen du.

Joan dokumentura

Diapositiba-aurkezpenean fitxategi bat ireki eta bistaratzen du. Helburu-dokumentu gisa LibreOffice fitxategi bat hautatzen baduzu, zein orrialde irekiko den ere zehaztu dezakezu.

Dokumentua

Zehaztu helburu-dokumentuaren kokalekua.

Dokumentua

Sartu ireki nahi duzun fitxategiaren bide-izena, edo egin klik Arakatu botoian fitxategia lokalizatzeko.

Arakatu

Lokalizatu ireki nahi duzun fitxategia.

Audioa erreproduzitzea

Audio-fitxategia erreproduzitzen du.

Audioa

Zehaztu soinu-fitxtegiaren kokalekua.

Audioa

Sartu ireki nahi duzun soinu-fitxategiaren bide-izena, edo sakatu Arakatu botoia fitxategia lokalizatzeko.

Arakatu

Lokalizatu erreproduzitu nahi duzun audio-fitxategia.

note

LibreOffice aplikazioarekin audio-fitxategirik instalatu ez baduzu, LibreOffice instalazio-programa berriro exekuta dezakezu eta Aldatu hautatu.

Erreproduzitu

Hautatutako audio-fitxategia erreproduzitzen du.

Exekutatu programa

Programa bat abiarazten du diapositiba-aurkezpenean.

Programa

Programa

Sartu abiarazi nahi duzun programaren bide-izena, edo egin klik Arakatu botoian programa lokalizatzeko.

Arakatu

Lokalizatu abiarazi nahi duzun programa.

Exekutatu makroa

Makroa exekutatzen du diapositiba-aurkezpenean.

Makroa

Makroa

Sartu exekutatu nahi duzun makroaren bide-izena, edo egin klik Arakatu botoian makroa lokalizatzeko.

Arakatu

Lokalizatu exekutatu nahi duzun makroa.

Amaitu aurkezpena

Aurkezpena amaitzen du.

Exekutatu objektuaren ekintza

"Exekutatu objektuaren ekintza" sarrera hauta dezakezu txertatutako OLE objektuentzat.

Editatu

Objektua edizio moduan irekitzen du.