Laguntza

LibreOffice laguntza-sistema abiarazteko eta kontrolatzeko erabil dezakezu Laguntza menua.

LibreOffice laguntza

Uneko aplikazioari buruzko LibreOffice laguntza irekitzen du. Laguntzako orrietan zehar batetik bestera ibil zaitezke, edo indizeko terminoak edo edozein testu bila ditzakezu.

Laguntzaren ikonoa

LibreOffice laguntza

Zer da hau?

Laguntza-aholkuak erakusten ditu saguaren erakuslearen azpian, hurrengo klika egin arte.

'Zer da hau?' ikonoa

Zer da hau?

Erabiltzailearen gidak

Dokumentazio-orria web-nabigatzailean irekitzen du. Bertan, erabiltzaileek LibreOffice erabiltzaileen gidak, komunitateak idatzitakoak, deskargatu, irakurri eta erosi ditzakete.

Tip of the Day

Displays a dialog box with a usage tip. The Tip of the Day contains a collection of tips that helps to better use LibreOffice resources.

Search Commands

Allows to search and execute all commands available in application menus by their names.

Eskuratu laguntza linean

Komunitatearen laguntza-gunea irekitzen du web nabigatzailean. Erabili gune hori LibreOffice nola erabili galdetu nahi baduzu. Laguntza profesionala behar baduzu, emango dizuten zerbitzu-mailari buruzko akordioa duena, joan LibreOffice laguntza profesionaleko gunera.

Bidali iradokizunak

Iradokizunak bidaltzeko inprimaki bat irekitzen du web nabigatzailean, bertan erabiltzaileek arazoen berri eman dezakete.

Restart in Safe Mode

Modu seguruan, LibreOffice erabiltzaile-profil berri batekin abiarazten da behin-behinean, eta hardware bidezko azelerazioa desgaitzen da. Funtzionatzen ez duen LibreOffice instantzia bat leheneratzen lagundu dezake.

Hartu parte

Komunitatearen 'Hartu parte' orria irekitzen du nabigatzailean. Orri horretan LibreOffice komunitatearekin elkarlanean aritzeko area interesgarriak deskribatzen dira.

Eman dirua LibreOffice aplikazioari

LibreOffice software librea da eta doan ematen da.

Dirua ematen baduzu (kontuan izan guztiz aukerakoa dela), mundu-mailan dugun komunitateari laguntzen diozu.

Software hau gustuko baduzu, mesedez emaguzu diru laguntza bat..

Lizentzia informazioa

Lizentzia eta informazio legala elkarrizketa-koadroa bistaratzen du.

LibreOffice kredituak

2010eko irailaren 28tik aurrera LibreOffice garatzen lagundu duten edo OpenOffice.org iturburu-kodean lagundu duten (eta LibreOffice aplikaziora inportatu diren ekarpenak egin dituzten) pertsonen izenak dituen CREDITS.odt bistaratzen du.

Bilatu eguneratzeak

Gaitu Inernet konexio bat LibreOffice aplikazioak erabili dezan. Proxy bat behar baduzu, egiaztatu LibreOffice proxy ezarpenak - Internet. Gero aukeratu Egiaztatu eguneraketak bulegotika suitearen aplikazio berriago bat eskuragarri dagoen egiaztatzeko.

LibreOffice aplikazioari buruz

Programari buruzko informazio orokorra erakusten duk, bertsio-zenbakia eta copyright-ak, besteak beste.