Datu-baseak erregistratzea eta ezabatzea

Edozein datu-baseko fitxategitako datuak erregistratu daitezke instalatutako LibreOffice instantzian. Erregistratzeak esan nahi du LibreOffice aplikazioak jakingo duela datuak non dauden, nola dauden antolatuta, nola eskuratu datuak eta beste hainbat gauza. Datu-basea erregistratu ondoren, Ikusi - Datu-iturburua menu-komandoa erabili daiteke datu-erregistroak atzitu eta testu-dokumentuetan eta kalkulu-orrietan erabiltzeko.

Lehendik dagoen datu-basearen fitxategi bat erregistratzeko:

1. - LibreOffice - Base - Datu-baseak.

2. Egin klik Berria aukeran eta hautatu datu-basearen fitxategia.

Erregistratutako datu-baseak LibreOffice aplikaziotik kentzeko

1. - LibreOffice - Base - Datu-baseak.

2. Hautatu datu-basearen fitxategia eta sakatu Ezabatu.