Orrialde-zenbakiak

Txosten-diseinatzailearen 'Orrialde-zenbakiak' elkarrizketa-koadroa irekitzeko, Txertatu - Orrialde-zenbakiak erabili daiteke.

Iradokizun-ikonoa

Sakatu Shift-F1 eta seinalatu saguarekin sarrera-koadro bati, koadroaren laguntza-testua ikusteko.

Ados sakatzen duzunean, orri-zenbakiarentzako datu-eremu bat txertatzen da. Goiburuaren edo orri-oinaren arearik ez badago, area hori beharraren arabera sortuko da.

Data-eremuan klik egin dezakezu eta area bereko beste kokaleku batera eraman, edo haren propietateak edita ditzakezu 'Propietateak' leihoan.