MariaDB eta MySQL konexioa

MariaDB eta MySQL datu-baseen aukerak zehazten ditu.

MariaDB eta MySQL datu-baseen konexio zuzena

Datu-basearen izena

Sartu MariaDB edo MySQL datu-basearen izena. Galdetu datu-basearen administratzaileari zein den izen zuzena.

Zerbitzariaren URLa

Sartu datu-basearen zerbitzariaren URLa. MariaDB edo MySQL datu-basea exekutatzen duen makinaren izena da. Ostalari-izenaren ordez, zerbitzariaren IP helbidea jarri daiteke.

Ataka-zenbakia

Sartu datu-basearen zerbitzariaren ataka-zenbakia. Galdetu datu-basearen administratzaileari zein den ataka-helbide zuzena. MySQL eta MariaDB datu-baseen ataka-zenbaki lehenetsia 3306 da.

Konektatu ODBC erabiliz (Open Database Connectivity)

Sistema-mailan ezarritako ODBC datu-iturburura konektatzen da.

Konektatu JDBC erabiliz (Java Database Connectivity)

Sistema-mailan ezarritako JDBC datu-iturburura konektatzen da.

Morroiaren hurrengo orrialdea ODBCren eta JDBCren artean egiten duzun aukeraren arabera egongo da:

ODBC konexioa

JDBC konexioa

Autentifikazioa

Datu-baseen morroia