Inprimakien morroia

Inprimakiak sortzeko morroia aktibatzen du.

Komando hau erabiltzeko...

Sakatu Erabili morroia inprimakia sortzeko datu-baseen fitxategi-leiho batean.

Hautatu inprimaki-propietateak ondorengo urratsak erabiliz:

Txostenen morroia - Eremu-hautapena

Inprimakien morroiarenorrialde honetan, inprimakia sortzeko behar duzun taula edo kontsulta adierazi dezakezu, bai eta inprimakian sartu nahi dituzun eremuak ere.

Inprimakiaren morroia - Konfiguratu azpinprimaki bat

Zehaztu azpinprimaki bat erabili nahi duzun eta sartu azpinprimakiaren propietateak. Azpinprimakia beste inprimaki batean txertatuta dagoen inprimakia da.

Inprimakien morroia - Gehitu azpinprimaki eremuak

Zehaztu azpinprimakia sortzeko behar duzun taula edo kontsulta, eta zein eremu nahi duzun sartu azpinprimakian.

Inprimakiaren morroia - Eskuratu elkartutako eremuak

2. urratsean eskuz hautatutako eremuetan oinarritutako azpinprimaki bat konfiguratzeko aukeratuz gero, elkartutako eremuak hauta daitezke morroi-orri honetan.

Inprimakien morroia - Antolatu kontrolak

Morroiaren orrialde honetan, sortutako inprimakiaren diseinua hauta dezakezu.

Inprimakiaren morroia - Ezarri datu-sarrera

Inprimaki berrian datak maneiatzeko modua zehazten du.

Inprimakiaren morroia - Aplikatu estiloak

Inprimakiaren estiloa zehazten du.

Inprimakiaren morroia - Ezarri izena

Inprimakiaren izena eta zer egin zehazten du.

Atzera

Aurreko urratsean elkarrizketa-koadroan egindako aukerak ikusi ahal izan dituzu. Uneko ezarpenak ez dira aldatuko. Bigarren orrialdetik aurrera soilik egongo da aktibatuta botoi hau.

Hurrengoa

Sakatu Hurrengoa botoia, eta morroiak uneko elkarrizketa-koadroaren ezarpenak erabiliko ditu eta hurrengo urratsera joango da. Azken urratsean bazaude, botoia Sortu izatera igaroko da.

Egin klik inprimakia sortzeko hurrengo orrialdeak bete gabe.

Utzi

Utzin klik egitean itxi egiten da elkarrizketa-koadroa aldaketak gorde gabe.