Fax morroia

Faxen morroia irekitzen du. Morroiaren laguntzaz fax-dokumentuen dokumentu-txantiloiak sor ditzakezu. Ondoren, fax-dokumentuak inprimagailu batean edo fax-makina batean inprima ditzakezu, faxaren kontrolatzaile-softwarea erabilgarri badago.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Fitxategia - Morroiak - Faxa.

LibreOffice(e)k fax-dokumentuen txantiloia dauka. Txantiloi hori morroiaren bidez zure beharretarako alda dezakezu. Morroiak dokumentu-txantiloia pausoz pauso sortzen lagunduko dizu eta hainbat diseinu mota eskainiko dizkizu. Aurrebistaren bidez, faxak zer itxura edukiko duen ikusi ahal izango duzu.

Elkarrizketa-koadroan, sarrerak eta aukerak nahi dituzunean alda ditzakezu. Orrialde osoa edo morroiaren orrialde guztiak salta ditzakezu. Kasu horretan, uneko ezarpenak (edo lehenetsiak) erabiliko dira.

Fax morroia - Orrialde-diseinua

Definitu fax-dokumentuaren estiloa.

Fax morroia - Sartzeko elementuak

Inprimatuko diren fax elementuak zehazten ditu.

Fax morroia - Bidaltzailea eta hartzailea

Faxaren hartzailearen eta bidaltzailearen informazioa zehazten du.

Fax morroia - Orri-oina

Orri-oinaren datuak zehazten ditu.

Fax morroia - Izena eta lekua

Txantiloi-izena eta txantiloi-lekua definitzen ditu.

Atzera

Aurreko orrialdean aukeratutako ezarpenak ikusteko, egin klik Atzera botoian. Uneko ezarpenak ez dira aldatu edo ezabatuko botoi honetan klik egiten baduzu.Atzera botoia bigarren orrialdetik aurrera egongo da aktibo.

Hurrengoa

Morroiak uneko ezarpenak gordetzen ditu eta hurrengo orrialdera pasatzen da. Hurrengoa botoia ez da aktibo egongo azken orrialdera iritsitakoan.

Amaitu

Zure hautapenaren arabera, morroiak txantiloi bat sortzen du eta gorde egiten du. Txantiloietan oinarritutako dokumentu berri bat agertzen da lan-eremuan "UntitledX" izenarekin.

Utzi

Utzin klik egitean itxi egiten da elkarrizketa-koadroa aldaketak gorde gabe.