'Kontsultaren propietateak' elkarrizketa-koadroa

Kontsultaren propietateak elkarrizketa-koadroan SQL kontsultaren bi propietate ezarri daitezke: balio desberdinak itzuliko diren ala ez, eta emaitza multzoa mugatuko den ala ez.

Komando hau erabiltzeko...

Kontsulten diseinu-ikuspegian, aukeratu Editatu - Kontsulta-propietateak.

Balio unibokoak

Uneko zutabearen SQL kontsultaren select instrukzioa hedatzen du, DISTINCT parametroa gehituta. Ondorioa da hainbat aldiz ageri diren balio berak behin bakarrik zerrendatuko direla.

Limitea

Itzuliko den gehieneko erregistro kopuruari ezarriko zaion muga bat gehitzen du.