Quick Color Selector

Select a color to apply, load a different color list or select a custom color for the selected object.

Komando hau erabiltzeko...

On the Drawing Bar, click on the icons

Icon Line

Marra

Icon Area

Area

Paleta

Hautatu kolore-paleta zerrenda-koadroan, hautatutako objekturako kolorea aukeratzeko. Paleta-koloreen multzoa behean erakusten da.

note

Gaiaren koloreak paletak uneko gaiaren koloreak erakusten ditu, dokumentuak gairik badu.

note

Dokumentuaren koloreak paletak uneko dokumentuan erabilitako koloreak erakusten ditu.

Azken koloreak

Hautatutako azken koloreak bistaratzen ditu.

Aukeratu

Kolorea aukeratzeko elkarrizketa-koadroa irekitzen du, nahi den kolorea grafikoki aukeratu ahal izateko.

Icon Color Picker

Custom Color