Transformazioa

Sartu edo editatu XML iragazki baten fitxategi-informazioa.

Komando hau erabiltzeko...

Tresnak - Makroak - XML iragazki-ezarpenak, eta ondoren egin klik Berria edo Editatu aukeran.

Dokumentu mota

Sartu XML fitxategiaren DOCTYPEa.

Iragazkirik zehaztuta ez duen fitxategi bat irekitzean iragazki bat detektatzeko identifikatzaile publikoa erabiltzen da.

Arakatu

Fitxategia hautatzeko koadro bat irekitzen du.

Esportaziorako XSLTa

Esportatzeko iragazki bat bada, sartu esportatzeko erabili nahi duzun XSLT estilo-orriaren fitxategi-izena.

Inportaziorako XSLTa

Inportatzeko iragazki bat bada, sartu inportatzeko erabili nahi duzun XSLT estilo-orriaren fitxategi-izena.

Inportaziorako txantiloia

Idatzi inportatzeko erabili nahi duzun txantiloiaren izena. Txantiloian, XML etiketak bistaratzeko estiloak definitzen dira.

Txantiloia daukan direktoriorako bide-izena - LibreOffice - Bide-izenak aukeran egon behar du sartuta. XML fitxategi bat irekitzean (bere iragazkiak txantiloia erabiltzen duelarik), lehenbizi txantiloia irekitzen da. Txantiloian, LibreOffice estiloak mapatu ditzakezu XML etiketak bistaratzeko XML dokumentuan.