Orokorra

Sartu edo editatu XML iragazkibaten informazio orokorra.

Komando hau erabiltzeko...

Tresnak - Makroak - XML iragazki-ezarpenak, eta ondoren egin klik Berria edo Editatu aukeran.

Iragazki-izena

Idatzi XML iragazki-ezarpenak elkarrizketa-koadroaren zerrenda-koadroan bistaratu nahi duzun izena. Izen esklusiboa idatzi behar duzu.

Aplikazioa

Hautatu iragazkiarekin erabili nahi duzun aplikazioa.

Fitxategi motaren izena

Idatzi fitxategi-elkarrizketako Fitxategi mota koadroan bistaratu nahi duzun izena. Izen esklusiboa idatzi behar duzu. Inportatzeko iragazkietan, Ireki elkarrizketa-koadroko Fitxategi mota koadroan agertzen da izena. Esportatzeko iragazkietan, Esportatu elkarrizketa-koadroko Fitxategi mota koadroan agertzen da izena.

Fitxategi-luzapena

Sartu fitxategi-luzapen bat iragazkirik zehazturik ez duen fitxategi bat irekitzean erabiltzeko. Zein iragazki erabili zehazteko, fitxategi-luzapena erabiltzen du LibreOffice(e)k.

Iruzkinak

Sartu dokumentu bat (aukerakoa).